SK HU

Bemutatkozás

A mi üzemünk 1997-ben alakult, amikor elhatároztam, hogy az akkor újdonságnak számító keverő - kiosztó kocsik alkatrészeinek gyártásával, valamint a kocsik szervízelésével fogunk foglalkozni. Az üzem ezen belül már kétszer transzformálódott, ma a BAFFI AGROCORPORATION, s.r.o. nevet viseli.

Hogy született az ötlet a kiosztó kocsikkal kapcsolatban? Egészen egyszerű a válasz. Ebben az időben a helyi mezőgazdasági üzemben tevékenykedtem, mint gépesítő anyagbeszerző. Ekkor hozták be Szlovákiába az első keverő-kiosztó kocsikat nyugat Európából. Ebben az időben még talán ujjongtunk a nyugatnak. Ezek a gépek kiválóan működtek, saját silómarójuk volt, tehát nem volt ellenfelük, egyszerűen szenzációsnak tűntek. Egy személy tudott velük rakodni, megkeverték, összevágták, mérték és ki is osztották a megkevert takarmányt. Azonnal felszabadult egy telepen 3-4 takarmányozó munkaerő. Csak akkor jött az első sokk , mikor jött az első számla a szervíztől.

Egy maródob 4000 euróért. Ekkor a sokkból kifolyólag megszületett az ötlet. Ekkor az én bérszintem 200-250 euró között mozgott. Nagyon elgondolkodtam. Aranyból van - e az a maródob vagy ennyire átjátszanak bennünket a nyugati barátaink? Ma már tudjuk, hogy átjátszottak, de én ezt igyekeztem kivédeni és elkezdtünk dolgozni az alkatrészek -maródob, csigák, kések, stb. gyártásának beindításán.

Szlovákiában ,mi felvidéki magyarok! Sikerült. Lépésről lépésre rájöttünk, hogyan kell maródobot, csigát, kihordóasztalt, teknőt, emelőkeretet és kést gyártani. Mindennemű alkatrészt képesek vagyunk legyártani, ami vasból van.

Kapcsolatban állunk csaknem az összes keverő - kiosztó kocsi gyártójával, alkatrészellátásunk gyors és szinte konkurenciamentes, hiszen az összes etető kocsira biztosítunk alkatrészt! Továbbá a kiosztó kocsi gyárak beszállítóival, a hidraulikus kellékek, az elektronika, az áttételszekrények, a sebességváltók, a mérlegrendszerek, a szoftverek és a futóművek gyártóival mindennapos kapcsolatban állunk, tőlük kapjuk az alkatrészeiket. Ezért nagyon kedvezők az áraink, ügyfeleink elégedettek velünk. Szervizünk rugalmas, 24 órán belül igyekszünk a sürgős problémákat orvosolni.

A mi legnagyobb erősségünk a tejles följavítások elvégzése, amit a teherautóink az üzemükbe szállítanak. Szinte teljesen új kocsit kap vissza 24 hónap garanciával az ügyfél az új árának  a töredékéért. A teljes följavítás vagy nagyobb javítások idejére tartalék kocsit biztosítunk ügyfeleinknek, aminek a használata ingyenes, azzal a feltétellel, hogy a tartalék gépet az eredeti állapotban kell visszakapnunk. A kisebb javításokat mint a teknőcsere, a csigacsere, a hidraulika és a mérlegjavítás a helyszínen oldunk meg. Ha több napos munka vár szervizeseinkre, akkor az etetések közt éjjel is készek vagyunk dolgozni!

Tekintsék meg a prospektusunkat, megtalálhatók benne főbb prioritásaink. Hálásak leszünk, ha együtt dolgozhatunk,és mindent megteszünk majd, hogy elégetettek legyenek. Egy saját közmondáshoz tartom magam, így tudunk majd közös erővel előre haladni: én magyar tejet iszom, húst eszem, partnerválasztásnál ez is jusson majd eszébe.

Segítsen rajtunk is, határon túl rekedt magyarokon, kiknek nincs igazi hazájuk.

 

 

Hálásak leszünk!

 

Baffi Róbert - ügyvezető igazgató

agrosalonhodmezonovi sadtargu mures

Prihlásenie